Get Adobe Flash player

Nuevo Bloque 2Vedella ECO 

llegir mes ...    


                        

Nuevo Bloque 3


fruites i verdures

de proximitat

llegir mes ...

Nuevo Bloque 4


pollastre ecològic


La diferència ….

llegir mes ...

Nuevo Bloque 9


seguiex-nos a:

  

Aliments per guarir

Aliments “medecina” que ens  ajuden a restablir l’equilibri de la salut.

La cultura del consumisme i del progrés, responsable de la major part dels nostres desequilibris tracta d’incitar-nos a consumir nous productes i remeis màgics, suplements o medicaments. Però hi ha aliments i remeis tradicionals que segueixen estant presents com a part de la cultura gastronòmica de la humanitat, com pot ser la llimona, l’all o la farigola. També n’hi ha d’altres més desconeguts o exòtics, però en conjunt, i sense perdre de vista que la salut es basa en la suma d’hàbits i actituds saludables del nostre dia a dia, ens són de veritable utilitat per a restablir l’equilibri perdut, seguint un criteri basat en el seny i amb el suport de la ciència.

Inconvenients tant usuals i molestos com pot ser el restrenyiment, el mareig, la gastritis, la cremor d’estómac, l’anèmia, les migranyes, el colesterol, les diarrees o certes infeccions recurrents es poden minimitzar, guarir i prevenir amb aliments o plantes que tenim al nostre abast. I sobretot fent petits canvis al rebost i als nostres hàbits alimentaris.

 

Vine a biocopys i veuràs que alguns mals es poden evitar amb remeis naturals i senzills, prescindint d’una ingesta excessiva de medicaments o analgèsics.

 

I acabarem la sessió amb un taller per aprendre a preparar xucrut i pickles.

 

Apunta’t  ara  a:  formulari de contacte

 

Dia: el 14 de juny de 6 a 7:30h 

 

Impartit per: Montserrat Rius i Olivé, Dietista i assessora nutricional especialitzada en alimentació natural-ecològica i cursant el postgrau de neuropatia. Instructora de marxa nòrdica.

 

Lloc: Botiga  biocopy’s, Ronda Santa Julita, 11. Sant Quirze del Vallès

 

Preu: 5€. Inclou degustació de productes naturals i ecològics al finalitzar la sessió.