Get Adobe Flash player

Nuevo Bloque 2Vedella ECO 

llegir mes ...    


                        

Nuevo Bloque 3


fruites i verdures

de proximitat

llegir mes ...

Nuevo Bloque 4


pollastre ecològic


La diferència ….

llegir mes ...

Nuevo Bloque 9


seguiex-nos a:

  

Melmelades BIO amb Stevia


Melmelades  sense sucres afegits, amb un 99% de fruita procedent d'agricultura ecològica i edulcorada amb stevia. Un endolcidor natural alternatiu al sucre i als edulcorants artificials, amb la peculiaritat que és un producte 100% natural, ecològic i és totalment acalòric.
Aquesta planta natural anomenada Stevia Rebaudiana Bertoni no només s'utilitza com endolcidor, el seu consum continuat té propietats medicinals, actuant com a regulador de manera natural dels nivells de glucosa en sang, alleujant el cansament, i molt aconsellable per perdre pes ja que redueix l'ansietat pel menjar, i en regular la insulina el cos emmagatzema menys greixos, baixa la pressió arterial i produeix un efecte saciant És ideal per a qualsevol persona que no vulgui renunciar al plaer de prendre melmelada, sense descuidar la seva línia. Posseeix un sabor dolç i intens, és unes 45 vegades més dolça que la sacarosa i unes 300 vegades més dolça que el sucre refinat.
Per fi una melmelada sense productes químics que tothom pot consumir.
És una important innovació en el món de les melmelades per a diabètics, ja que conserva tot el sabor tradicional de la fruita natural aportant només 50 kca/100 gr