Get Adobe Flash player

Nuevo Bloque 2Vedella ECO 

llegir mes ...    


                        

Nuevo Bloque 3


fruites i verdures

de proximitat

llegir mes ...

Nuevo Bloque 4


pollastre ecològic


La diferència ….

llegir mes ...

Nuevo Bloque 9


seguiex-nos a:

  

Mostra comerç 2013

Els nens han de menjar bé per dues raons: créixer i desenvolupar-se. Una mala alimentació pot endarrerir o limitar el creixement. I una correcta alimentació és la base d'una bona salut.

A vegades no és fàcil introduir-los una dieta variada. Se'ls ha d'estimular perquè provin aliments nous. Una manera d'aconseguir-ho és presentant els aliments d'una forma atractiva.

Amb aquest objectiu, en el marc de les activitats que es faran els propers 5 i 6 d’octubre, al Parc de Les Morisques en la desena edició de la Mostra de Comerç, Lanume Atac d’Art i Biocopys alimentació ecològica estan preparant una gimcana dirigida als infants de Sant Quirze, entorn a l’alimentació Saludable.

La intenció de la Gimcana es apropar d’una manera creativa i divertida la importància de la Fruita i Verdura en els àpats diaris dels més petits.

Les activitats programades aniran des de l’experimentació a traves de l’olfacte i tacte i a la creació d’una broqueta de fruita fins a la possibilitat d’escollir i mostrar un “pinta cares” amb la fruita preferida.