Get Adobe Flash player

Nuevo Bloque 2Vedella ECO 

llegir mes ...    


                        

Nuevo Bloque 3


fruites i verdures

de proximitat

llegir mes ...

Nuevo Bloque 4


pollastre ecològic


La diferència ….

llegir mes ...

Nuevo Bloque 9


seguiex-nos a:

  

La primera gamma RAW FOOD elaborada al nostre país

La Beverley Pugh, terapeuta, coach  i xef de Raw Food, formada al prestigiós Hippocrates     Health Institute de Florida, és la creadora d'aquestes vuit receptes.

Els ingredients utilitzats són principalment verdures i hortalisses, llavors, fruits secs i herbes aromàtiques que han estat deshidratats a no més de 42ºC. A més a més, els fruits secs i llavors han estat prèviament hidratats durant hores per a potenciar-ne les propietats encara més.

D'aquesta manera hem elaborat vuit receptes originals de diverses textures que ens recorden a altres productes però que en canvi són una alternativa molt més saludable per a qualsevol hora del dia.

Tots els productes són ecològics i no contenen gluten.

Que es RAW FOOD

Raw Food es com es coneix internacionalment l’alimentació crudivegana, basada en tot tipus d’aliment vegans crus que en el seu estat original mantenen intactes tota els nutrients i enzims.

Menjar aliments crus es imprescindible per a la salut i haurien d’estar presents en tots els nostres àpats diaris.

A mes a  mes Raw food es també una filosofia de vida respectuosa amb els animals i amb la natura

 

Què ens aporta? Beneficis per a la salut

• Guanyem energia i vitalitat

• Equilibrem el nostre pes

• Potenciem la claredat i l'agudesa mental

• Prevenim malalties de la manera més natural

• Rejovenim, ja que és un antiaging natural

• Millorem l'estat de la nostra pell i cabell


Les crackers crudiveganes són ideals per a qualsevol moment del dia. Lleugeres i nutritives, no contenen cap tipus de farina o greix afegit. Les pots menjar soles o servir-les com a aperitiu amb algun paté o salsa.
La millor manera d'aconseguir vitalitat: fruits secs i llavors que han estat activades i deshidratades a temperatures suaus, sense torrar-les ni fornejar-les. Més energètiques i saludables que cap estimulant!
Els
pans essenis són una alternativa al pa habitual, ja que són lliures de gluten i de llevats.Unes làmines flexibles que ens permetran fer receptes originals i sorprendre  amb la combinació de gustos dolços i salats