Get Adobe Flash player

Nuevo Bloque 2Vedella ECO 

llegir mes ...    


                        

Nuevo Bloque 3


fruites i verdures

de proximitat

llegir mes ...

Nuevo Bloque 4


pollastre ecològic


La diferència ….

llegir mes ...

Nuevo Bloque 9


seguiex-nos a:

  

sabons artesanals

dona-arbre etq 1.jpgA continuació us mostrem els sabons que podreu trobar a la botiga així com els seus ingredients i per quin tipus de pell estan indicats.

Recordar-vos que els sabons son de Gaia Sabons artesanals.

P1020353 copia.jpg

 

SABÓ DE ROSA MOSQUETA I SEDA

 

 

Sabó especialment indicat per a pells madures i com a antiarrugues

La seva suavitat i textura està especialment aconseguida per l’adicióde seda natural a la seva fórmula, així com oli de rosa mosqueta Bio,conegut per les seves meravelloses propietats.

Ingredients:  Oli d’oliva, oli de coco, mantega de karité, oli de palma,mantega de cacau, oli de ricí, oli d’ametlles dolces, oli de rosa mosqueta, cera d’abelles, seda natural, fragància de rosa anglesa i gerani.

 

SABÓ DE BEBÉ

Indicat per a nadons fins a dos anys, pells atòpiques, o persones molt sensibles a les fragàncies i olis essencials. Aquest delicat sabó a base d’oli d’oliva serà perfecte per a mantenir la pell neta i suau.

P1030196.JPG Ingredients: Oli d’oliva i oli de coco.

 

 

 

 

 

SABÓ DE CALÈNDULA

Indicat  per a tot tipus de pells,  especialment per a pells delicades.

Amb oleat de calèndula, amb base d’oli d’oliva, la calèndula és una de les plantes més conegudes amb propietats cicatritzants i calmants per a la pell, entre altres.

Ingredients: Oli d’oliva, oli de calèndula, oli de coco, calèndula en flor, fragància de mimosa

P1020848.JPG

SABÓ D’ OLI DE NEEM I ARBRE DEL TÈ

 

Sabó especialment indicat per a psoriasi, eccemes, problemes de pell i higiene íntima.

L’oli de Neem és especialment valorat  a la medicina ayurvèdica, les seves fantàstiques propietats el converteixen en un aliat imprescindible, sobretot per a la dutxa.

 

P1020572.JPGIngredients:   Oli d’oliva, oli de coco, ricí, palma, karité, cacau, i oli de Neem, olis essencials d’arbre del tè, lavanda, farigola, litsea cubeba i sàlvia.

 

 

 

 

SABÓ D’ARGÁN

Sabó indicat  especialment per a pells madures i molt nutritiu.  L’or de Marroc a les teves mans.

Ingredients:  Oli d’oliva, coco, ametlles dolces, ricí, palma, mantega de karité,  cacau i oli d’Argán Bio, olis essencials de palmarosa, lavanda, patchouli, fonoll, taronja dolça, llimona i gerani, mica cosmètica bronze brown, mica or i blau ultramar.


P1030181.JPG

 

 

 

 

      

       

 

SABÓ DE FONOLL I LLAVORS DE ROSELLA

 

Sabó indicat  per a tot tipus de pells,  especialment per a la dutxa diaria com a exfoliant i anticel.lulitic.

Les llavors de rosella actuen com a petits exfoliants, junt amb els olis essencials escollits, amb propietats circulatòries, drenants i descongestionants, convertint l’estona de la dutxa en una agradable estona plena de sensacions aromaterapèutiques.

Ingredients:  Oli d’oliva, oli de coco, mantega de karité, oli de palma,mantega de cacau, oli de ricí, oli de sèsam Bio, oli de llavors de raïm, cera d’abelles, olis essencials de llimona, fonoll, anís, cedre i xiprer

 

SABÓ DE LAVANDA

Sabó indicat  per a tot tipus de pells.  Els olis essencials emprats el converteixen en un sabó molt aromàtic, que convida al relaxament.

Ingredients:  Oli d’oliva, coco, llavors de raïm, ricí, palma, mantega de karité,  cacau, cera d’abelles, flors de lavanda, olis essencials de lavanda, gerani, taronja dolça,alfàbrega i patchouli.


P1030089.JPGSABÓ DE ROMANÍ I MENTA

 

Sabó indicat  per a tot tipus de pells,  ideal per a la dutxa matinal com a estimulant, per la seva combinació d’olis essencials de menta i romaní.

 

 

Ingredients: Oleat de romaní amb base d’oli d’oliva,  oli de coco, fulles de romaní, olis essencials de romaní, lavanda, alfàbrega, menta, verbena i benjuí.

 

SABÓ DE MEL I CIVADA

 

Sabó indicat  per a pells seques i madures, és un sabó molt emolient i nutritiu.

Ingredients:  Oli d’oliva, coco, ametlles dolces, ricí, palma, mantega de karité,  cacau, cera d’abelles,  mel ecològica del Pirineu, farina de civada ecològica, olis essencials de canyella, llimona, romaní, xiprer

SABO DE MEL.jpg   

 

 

 

 

 

SABÓ DE TRES ARGILES

 

Sabó especialment indicat per a pells mixtes i grasses, ideal per a l’acné, ja que les argiles purifiquen i eliminen toxines.

Ingredients:  Oli d’oliva, coco, karité, palma, cacau, ricí, oli de sèsam Bio, oli de llavors de raïm, olis essencials de lavanda, llimona, petitgrain, arbre del tè i patchouli, argila blanca, argila vermella i argila verda.

P1030199.JPG

 

 

 

 

 
tornar al inici