Get Adobe Flash player

Nuevo Bloque 2



Vedella ECO 

llegir mes ...    


                        

Nuevo Bloque 3


fruites i verdures

de proximitat

llegir mes ...

Nuevo Bloque 4


pollastre ecològic


La diferència ….

llegir mes ...

Nuevo Bloque 9


seguiex-nos a:

  

vedella eco

QUI LA PROVA, REPETEIX!!!!

La carn de vedella ecològica es distingeix en gran mesura de la convencional pel fet de ser més saludable, ja que no conté additius sintètics, pesticides, organismes genèticament modificats o antibiòtics, ser més saborosa i respectar alhora el benestar de l'animal i de la natura.

Les vaques de cria ecològiques s’alimenten exclusivament d’herba, pastures ecològiques sense adobs químics ni pesticides. Aquest producte està certificat i controlat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Els ramats es crien en un ambient sa, en el qual la diversitat de cultius i pastures permet un bon desenvolupament del bestiar.

La vedella ecològica creix aprofitant les pastures naturals del medi on viu i la llet que li proporciona la seva mare. L’alimentació de les vaques de cria ecològiques es completa amb farratges i grans de cereals, que representa el 60% de la seva alimentació. Es tracta d’aliments que provenen de l'agricultura ecològica i que són, per tant, lliures de pesticides i d'adobs químics en el seu conreu. Aquest tipus d'alimentació respecta les necessitats de cada espècie. L'ús restringit que la ramaderia ecològica fa dels medicaments al·lopàtics de síntesi química o antibiòtics garanteix, a més, una carn lliure de residus medicamentosos.

A bio ens arriba cada 15 dies de Caserres i normalment rebem culates, escalopes i hamburgueses (ideals pels peques de la casa), tot i això si estàs interessat en alguna altre peça ens ho pots demanar.



tornar al inici